понедељак, 17. јануар 2022.

CVEKLA NA „BEZOBRAZNO DOBAR NEOBIČAN NAČIN "

SVEŽA CVEKLA/NARANĐŽA/ LJUBIČASTI LUK/ZELENA SALATA/KOCKICE ANANASA/

MARINADA U KOJOJ ĆE ODSTAJATI KOLUTOVI CVEKLE TOKOM NOĆI:

KOLUTOVE CVEKLE PRELITI SA 2 KAŠIKE MASLINOVOG ULJA, SOKOM OD ½-1 LIMUNA,MALO HIMALAJSKE SOLI, SVEŽIM LISTIĆIMA NANE

REĐAJTE KOJIM GOD REDOSLEDOMM ŽELITE: ZELENU SALATU,KOLUTOVE CVEKLE IZ MARINATA, KOLUTOVE NARANĐŽE,LJUBIČASTI LUK, PRELITI SA MARINATOM,KOCKICE ANANASA I PUNO LISTIĆA SVEŽE NANE


„BAŠTA NA MORSKIM TALASIMA“

POTREBNO: 

ZELENA SALATA

 RUKOLA (IZ „PACA“:VODA+LIMUN+KAP EXTRA VIRGIN OIL +MALO HIMAL.ORG.SOLI), KOCKICE CELERA, MALA ŠARGAREPA,TIKVICE,

PARADAJIZ, 3 MASLINE,SIROVI SUNCKRET,LIMUN,MIROĐIJA,GODŽI BOBICE
 

-          ZA „PUNJENJE“ PARADAJIZA I TIKVICA / SIROVI SUNCOKRET ODSTAJAO U VODI/ NARENDANA ŠARGAREPA / NAREDNDANA TIKVICA /MIROĐIJA/LIMUN /MALO PRAHA MORINGE I PERUANSKE MAKE.
 

-         VLAŠAC, SVEŽE GRANČICE RUZMARINA, MALO GODŽI BOBICE, BALSAMICO DRESSING BELI)